Zerona slăbire


  • F5 arzătoare de grăsime
  • Cea mai buna dieta de slabit din lume
  • Slabit cu CRIOLIPOLIZA Zerona! Distruge 30% din grasime fara efort
  • V-Shape de la Zerona combina 4 terapii estentiale, al caror efect cumulat combat cu succes celulita deoarece actioneaza in profunzimea tesuturilor!
  • Cu rezultate rapid vizibile, fără riscuri și fără perioadă de recuperare.
  • Pierderea în greutate în chicago il

Scazi in cm si kg, reconturezi silueta si iti recapeti fermitatea pielii! Tehnologia imbina inghetarea controlata a celulelor adipoase cu vacumul si este perfecta pentru slabire localizata! Alege zerona slăbire ti se potriveste: Cu voucherul IzzyReduceri.

eunji pierde în greutate

Ce este criolipoliza? Criolipoliza este o metoda revolutionara de pierdere in cm si in kilograme rapid si sigur, iar pe zona tratata nu se mai reface tesutul adipos!

Slabit definitiv cu CRIOLIPOLIZA

Principiu de functionare: pompa de vacuum prinde in interiorul capului aparatului zona problema, iar lamele din interior racesc zona pana cand celulele adipoase sunt inghetate si mor urmand a fi elimate din organism prin drenaj limfatic in urmatoarele saptamani. Se actioneaza doar asupra tesului gras, fara a afecta organele, nervii, muschii sau tesuturile invecinate.

eco slim river

Frecveta tratament: pentru aceeasi zona, distanta intre aplicari este de zile, zerona slăbire sunt necesare maxim 4 aplicari in functie de grosimea stratului adipos pentru tratarea definitiva a unei zone. Body Slim este un salon situat ultracentral zona Unirii.

Ai cont Bestdealz?

Dotat cu tehnologii ultramoderne si oferind o gama larga de servicii de remodelare corporala, infrumusetare si cosmetica, te asteapta sa iti redescoperi frumusetea naturala. Poti folosi personal 1 voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

TINA'S ZERONA TREATMENT 1 5/18/11

Se pot cumula cate 2 aplicari Criolipoliza de cate 30 de minute, pentru o sedinta prelungita de tratament de cate 60 de minute. Sedintele de radiofrecventa se vor efectua la 2 saptamani de cele de criolipoliza.

ce ceai bea anda adam de slabit

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile pentru activare prima sedintaiar ulterior beneficiezi de inca 45 de zile pentru finalizarea sedintelor. Programul salonului este:.