Wetherpoons slimming, Mellissa Elsey Elson


wetherpoons slimming pierdere în greutate brățară bijuterii

Suntem mereu entuziasmați când sunt eliberate noi arome și, indiferent de înghețarea creierului, vom bate jocul cu wetherpoons slimming după o masă Big Mac. Citiți mai multe: Wetherspoons și-a schimbat meniul și oamenii fumegează Dar, mai degrabă decât să lanseze pur și simplu o nouă aromă, McDonald's introduce o nouă dimensiune a produselor congelate la timp pentru vară.

Deci, dacă mărimea obișnuită a lui McFlurry este prea multă înghețată pentru a fi manipulată, s-ar putea să vă intereseze acest lucru. Imagine: McDonald's Lanțul de fast-food lansează un McFlurry puțin sub jumătate din dimensiunea versiunii obișnuite, care va costa doar 59p pentru o oală de 75g și va conține de calorii comparativ cu cele obișnuite de de calorii.

wetherpoons slimming pierderea în greutate în timp ce alăptează 3 6 luni

Dar dacă vă place sunetul noilor arome, atunci veți dori să intrați rapid acolo, deoarece vor fi disponibile numai în perioada 27 iunie - 7 august.

Dacă nu te chinui să mănânci McFlurry de dimensiunea obișnuită, atunci poți fi dezamăgit să afli că cel de dimensiune obișnuită va fi redus de wetherpoons slimming g la g, dar și prețul va fi micșorat la 89p în loc de 99p.

  • Mellissa Elsey Elson
  • Cum pierdem grăsimea de burtă
  • Idealboost pierderea în greutate băutură
  • Chumlee pierdere în greutate pentru sănătatea bărbaților