Joi, Februarie 09, 2012

Cauta o reclamatie...

ReclamatieOnline.ro

Vodafone Romania
0

Titlul reclamatiei: Legea 449/2003 privind drepturile consumatorilor privind garantia
Numarul reclamatiei: #0001625
Data incidentului: 2010-08-18
Autorul reclamatiei: pepelutza
Produs/Serviciu reclamat: telefon mobil SE Vivaz

Datele firmei reclamate  
Adresa: diana, Zarnesti, brasov, 505800
Persoana reclamata: serviciul clienti vodafone
Email: pepelutza@yahoo.com
Website:

Continutul reclamatiei:
Ma numesc Pepelea Vlad si am cumparat la liber , pret 1280 lei, un telefon mobil SE Vivaz la data de06.07.2010 de la Vodafone. Dupa nici o luna s-a blocat toch sceen-ul asa ca am plecat cu el la garantie.Probleme cu soft-ul mi s-a spus.Pe data de 09.08.2010 mi-au trimis sms sa-l ridic. L-am luat a functionat ok 3 zile dupa care s-a blocat iar ,de asemenea touch screen-ul ,nu reactioneaza. Plecasem in concediu asa ca m-am prezentat la centru vodafone Brasov doar azi 18.08.2010 cu toate actele si accesoriile si dorinta de a-l schimba cu altul nou sau sa-mi dea banii inapoi.Mi-au spus ca nu depinde de ei ca vor cere acceptul sony ericsson pentru schimbarea telefonului pana atunci ei n-au ce face ca nu e treaba lor ca ei doar intermediaza. Dar cand iau banii tot intermediari sunt ? Apropo, agenta mi-a spus ca nu se mai schimba telefoanele cu altul nou si ca singura solutie este de a-l aduce le reparat ori de cate ori se strica, adica sa ma mut la dumnealor in sediu ?Eu stiu ca daca un produs se strica de 2 ori in termen de 6 luni sunt obligati sa-l schimbe la solicitarea clientului. S-a schimbat legea ??? Acum astept avizul service-ului daca mi-l pot schimba, ca nu mai inteleg nimic.Asteapta avizul sony ericsson pentru inlocuire sau al service-ului cu care are vodafone contract.

Data adaugarii: 2010-08-18 19:40:38 |  Vizualizari: 253 |  Solutionare reclamatie Solutionare reclamatie
Categoria: Servicii telefonie mobila

Comments (0)add comment

Write comment
smaller | bigger

busy
RSS Feeds

Categorii reclamatii

Login

Forgot login?
No account yet? Register

Sondaj

Iti cunosti drepturile in calitate de consumator?

Membri online

Avem 128 vizitatori online

Statistici reclamatii

• 3554 reclamatii
  • Astazi: 1
  • Saptamana in curs: 10
  • Luna in curs: 269