Miercuri, Februarie 08, 2012

Cauta o reclamatie...

ReclamatieOnline.ro

AUTOGARA COM SRL
0

Titlul reclamatiei: incalcarea legii 448/2006 art. 21 alin.3
Numarul reclamatiei: #000904
Data incidentului: 2010-03-07
Autorul reclamatiei: andone
Produs/Serviciu reclamat: transport refuzat

Datele firmei reclamate  
Adresa: Petrolistului nr.2, Campina, PRAHOVA,
Persoana reclamata: Mazilu si Florin
Email:
Website:

Continutul reclamatiei:
DOMNULE DIRECTOR,

Subsemnatul Andone Nicolae domiciliat in comuna Telega strada Cazan nr. xxx cu CI seria PH nr.xxxxxxx va rog respectuos sa dati curs reclamatiei mele impotriva AUTOGARA COM SRL deoarece sunt frustrat ca am fost bruscat pe nedrept. Astfel:
- in ziua de 07.03.2010 la orele 14 am vrut sa merg cu mijlocul de transport in comun de suprafata pe care compania mai sus mentionata il pune la dispozitia cetatenilor din Telega-Campina si respectiv Campina-Telega. Eu fiind un cetatean Roman ce beneficiaza de gratuitate la mijloacele de transport in comun din toata tara in baza legii 448/2006 art.21 alin.3 verificat cu legitimatia nr.11774 cu grad de handicap grav, am urcat in autobuzul pe care il conducea un anumit cetatean pe nume (Florin) angajat al firmei AUTOGARA COM SRL. Acesta mi-a cerut bani ca sa imi dea bilet iar eu am scos legitimatia ce-mi oferea gratuitate la transport in comun. El nu a vrut sa o recunoasca si m-a obligat sa ii platesc bilet specificand ca asa vrea patronul. Am platit biletul a carui contravaloare a fost de 4 lei si i-am spus ca vreau sa vorbesc cu directorul firmei iar acesta a replicat ca pot face ce vreau daca il gasesc. Am mers pana la Autogara cu scopul de a-mi primi banii inapoi de la director dar acesta nu erea acolo, in schimb mi-a prezentat un alt personaj pe nume (Mazilu) care am inteles ca este actionar la aceasta firma. I-am spus problema mea si el m-a refuzat specificand CITEZ: (nu ai legitimatia valabila la transportul nostru)
De oarece am fost nedumerit l-am intrebat de ce nu am voie, si el a spus ca legitimatia mea este doar pentru transport urban nu interurban. L-am intrebat cum pot ajunge din Telega la Campina deoarece sunt singurii transportatori in comun ce leaga Telega de Campina nemaifiind altcineva in afara de ei, iar acesta a raspuns in batjocura ca pot merge cu ei pana la Zorile (unde Zorile fiind o statie de imbarcare la sfarsitul comunei Telega inainte de intrarea in orasul Campina), si ca apoi ori platesc 2lei ori merg pana la Moara pe jos (unde Moara fiind o statie de imbarcare din Campina la o distanta de aproximativ 3km de Zorile) si apoi sa astept urmatoarea masina care la noi este peste o ora aproximativ, mai mult sau mai putin.
Considerandu-ma o parte vatamata va rog respectuos sa ma ajutati de a iesi din situatia aceasta neprielnica mie deoarece trebuie sa merg fregvent la spital si nu ma pot deplasa 10 km pe jos si nici nu pot plati atatia bani deoarece am o pensie mica si nu ma descurc. AUTOGARA COM SRL detinand monopolul la transport in comun pe ruta Telega-Campina si nemaiavand concurenta consider ca are datoria de a respecta legea si a ma transporta.
Va multumesc anticipat.

Data adaugarii: 2010-03-08 10:46:39 |  Vizualizari: 125 |  Solutionare reclamatie Solutionare reclamatie
Categoria: Transportatori | Companii transport in comun

Comments (0)add comment

Write comment
smaller | bigger

busy
RSS Feeds

Categorii reclamatii

Login

Forgot login?
No account yet? Register

Sondaj

Iti cunosti drepturile in calitate de consumator?

Membri online

Avem 169 vizitatori online

Statistici reclamatii

• 3553 reclamatii
  • Astazi: 9
  • Saptamana in curs: 9
  • Luna in curs: 268