Joi, Aprilie 24, 2014

Cauta o reclamatie...

ReclamatieOnline.ro

ROMTELECOM SA
0

   
Titlul reclamatiei: dolce tv pacaleste abonatii
Numarul reclamatiei: #0001486
Data incidentului: 2010-07-20
Autorul reclamatiei: signupsignup
Produs/Serviciu reclamat: abonament dolce tv
   
Datele firmei reclamate  
Adresa: , cluj-napoca, ,
Persoana reclamata:
Email:
Website:
   
   
Continutul reclamatiei:
ma numesc GOG DORIN si doresc sa va informez despre o practica abuziva a s.c. S.A. ROMTELECOM fata de persoanele pe care le racoleaza prin diversi agenti trimisi pe teren , in a- i transforma in abonati la serviciile tv cablu DOLCE , insa ulterior prin metode viclene si capcane intinse , cu fluturasi si oferte ulterioare , abonatii ajung sa trebuiasca sa plateasca aproape de trei ori mai mult fata de oferta care a fost prezentata in momentul incheierii contractului de la data de debut ! sa va explic pe scurt : doi agenti care umbla din sat in sat si casa din casa ofera servicii tv DOLCE in urmatoarele conditii :

1. GRATUITATE PRIMELE 6 LUNI !
2. PRETUL DE 3-4 EURO LUNAR !

dupa care , ATENTIE ! : agentii adauga cu mutre senine ca daca nu va convine , puteti renunta oricand !!! FARA A FI CORECTI SI FARA A INFORMA CORECT POTENTIALUL ABONAT CA : DACA RENUNTA INAINTE DE DOI ANI LA CONTRACT ATUNCI VA TREBUI SA PLATEASCA DESPAGUBIRI ETC ETC IN VALOARE DE APROAPE 800 RONI !!! ACEASTA A FOST PRIMA MUTARE NECINSTITA DIN PARETEA ROMTELECOM !

LA EXPIRAREA CELOR 6 LUNI DE GRATUITATE NE TREZIM CU FACTURI LUNARE CAARE NU AU NIMIC IN COMUN CU ABONAMENNTUL DE 4 EURO LUNAR ! ASTFEL VENEAU FACTURI LUNARE A CATE APROAPE 40 RONI CEEA CE ERA APROAPE 10 EURO IN LOC DE 4 . URMARE ACESTUI FAPT ACESTE FACTURI NU AU MAI FOST ACHITATE DIN URMATOARELE MOTIVE :

IN MOD BINE GANDIT , pentru ca abonatul sa cada in capcana , SE CONTACTEAZA ABONATUL PENTRU TOT FELUL DE OFERTE DE PACHETE DE ABONAMENT TV UNDE SE SPECIFICA SUMA DE APROXIMATIV 4 EURO , IAR DEDESUBT INCA TREI ALTE PACHETE IN CARE NU AU SPECIFICAT PRETUL DAND ASTFEL DE INTELES CA SI ACELE PACHETE AR AVEA ACELASI PRET CARE ERA AFISAT MAI SUS IN CADRUL PRIMULUI PACHET !!! URMAND CA ABONATUL SA FACA O CRUCE IN DREPTUL PACHETULUI DE ABONAMENT PENTRU CARE A OPTAT INSA LA CARE NU AU MAI ATASAT PRETUL ABONAMENTULUI ! IN ASTA A CONSTAT CAPCANA IN CARE AU CAZUT FOARTE MULTI ABONATI DINTRE CARE MAI ESTE O FAMILIE SARACA CARE ABIA AU CE MANCA IN COMUNA ASCHILEU MARE , SI CARE ABIA POT SA ACHITE 40 RONI LUNAR CA SA SE UITE LA PROGRAME TV ! ASTA IN TIMP CE DIGI TV ARE 45 DE PROGRAME TV A PRETUL DE NUMAI 10 RONI !!!
DUPA CUM PUTETI OBSERVA , ACEASTA FAMILIE A CREZUT CA VA PLATI 4 EURO DAR S-A TREZIT CA ARE DE PLATIT APROAPE 10 ! ACUM SUNT DISPERATI SI NU STIU CE SA FACA PENTRU A SCAPA DE ACEASTA POVARA !

PROCEDURA ROMTELECOM A FOST SIMPLA : ASA CUM AM ARATAT MAI SUS , SPECIFICA PRETUL UNUI PACHET TV LA APROXIMATIV 4 EURO , IAR DEDESUBT MAI ADAUGA ALTE TREI PACHETE , INVITAND ABONATUL CA DACA DORESTE POATE SA ALEAGA IN LOCUL CELUI DE SUS UNA DIN CELE 3 PACHETE DE MAI JOS , CARE , DE FAPT AU PRETUL DE DOUA ORI SI CEVA MAI MARE , DAR PRET PE CARE ROMTELECOM NU O AFISERAZA , IN MOD BINE CALCULAT, PENTRU A CREEA CONFUZIE ABONATULUI CARUIA I SE CREEAZA SENZATIA CA ARE ACELASI PRET DE APROXIMATIV 4 EURO , CU CEL AL PACHETULUI DE MAI SUS !

SI EU STIU SA FIU AVOCAT SI AS INTREBA : DE CE NU AU FOST AFISATE PRETURILE PENTRU CELE TREI PACHETE DE ABONAMENT SCUMPE ?

DAR DE CE , IN SCHIMB , LA PACHETUL IEFTIN AU AFISAT PRETUL ABONAMENTULUI LUNAR ? CA SA CREEZE CONFUZIA , IN CARE SA CADEM ?

IAR DEDESUBT LA CONTRACT , AU TRECUT SI TEXTUL CONFORM CAREIA SE CONSIDERA ACCEPTUL NOSTRU PENTRU ACEL PACHET DACA AM SEMNAT ! ASTA CA SA AIBA CASTIG DE CAUZA IN CAZ DE EVENTUAL PROCES. TOTUSI CRED CA AR FI TREBUIT SA FIM INFORMATI IN MOD CORECT CA PRETUL ACELUI PACHET PE CARE L-AM ALES ARE ALT PRET FATA DE ACEL PACHET , IN DREPUL CARUIA PRETUL ABOMAMENTULUI A FOST AFISAT, IN MOD MIRACULOS , SI TENDENTIOS !

NOI , FAMILIA GOG DORIN CARE FACEM PREZENTA RECLAMATIE , ACUM SUNTEM SOMATI SA PLATIM APROXIMATIV 800 DE RONI , IN URMA REZILIERII CONTRACTULUI DE CATRE ROMTELECOM , URMARE A FAPTULUI CA NU AM PLATIT ABONAMENTELE LUNARE TIMP DE UN AN SI CUM CA AM ADUS PREJUDICII IN URMA REZILIERII CONTRACTULUI INAINTE DE TERMEN !

INTREBAM ANPC : CU CE DREPT ESTE POSIBIL SA FIM AMENINTATI CU PROCES PENTRU A NE OBLIGA SA PLATIM 800 DE RONI DUPA UN AN SI 3 LUNI DE LA SEMNAREA CONTRACTULUI , CAND DE FAPT CHIAR DACA AM FI PLATIT REGULAT LUNA DE LUNA PRETUL ABONAMENTULUI IN TOTAL NU AR TREBUI SA DEPASEASCA SUMA DE : 13 LUNI INMULTIT CU 4 EURO ESTE EGAL CU 60 DE EURO !!! ASTA IN CONDITIILE IN CARE SA NU BENEFICIEM NICI DE CELE 6 LUNI GRATUITE PROMISE !!! CHIAR SI FARA SA BENEFICIEM DE CELE 6 LUNI DE GRATUITATE 60 DE EURO = 252 DE RONI !!! ATATA AR FI TREBUIT SA PLATIM IN TOTAL DE LA DATA SEMNARII CONTRACTULUI CU NR : 16544256 DIN 19 MAI 2009 . DACA SCADEM CELE 6 LUNI DE GRATUITATE CAR S-A GARANTAT DE CATRE ROMTELECOM 8 LUNI ATUNCI AR TREBUI SA PLATIM DOAR : 8 LUNI DE ABONAMENT A CATE 4 EURO ! CEEA CE AR FI 32 EURO = 134 RONI !!!

IN INCHEIERE CA SA VA DOVADESC MARSAVIA CELOR DE LA ROMTELECOM , VA VOI ARATA CA CHIAR SI PLATIND 2 ANI RESPECTAND CONTRACTUL PE DOI ANI LA 4 EURO , SUMA DE 800 RONI ESTE DUBLA FATA DE SITUATIA IN CARE NE-AM FI FOLOSIT DE SERVICIILE DOLCE TV . EI IN SCHIMB VOR SA PLATIM DUBLU , IN CONDITIILE IN CARE EI AU REZILIAT CONTRACTUL SI NU NE BUCURAM DE SERVICIILE LOR DE TV ! ASTFEL CA EI DORESC CA NOI A PLATIM DE FAPT DUBLUL PRETULUI ABONAMENTULUI IN CAZUL IN CARE NU NE FOLOSIM DE EL IN SCHIMB DACA NE FOLOSEAM DE SERVICIILE LOR AM FI PLATIT DOAR JUMATATE ! CUM VINE ASTA , CHIAR NU MAI INTELEGEM ?

VA MULTUMIM PENTRU RABDAREA AVUTA IN CITIREA ACESTOR RANDURI , SI VA RUGAM SA ATRAGETI ATENTIA CELOR DE LA ROMTELECOM CA ESTE UN ABUZ IN A PRETINDE DUBLUL PRETULUI UNUI ABONAMENT DE CARE NU NE BUCURAM , FIIND REZILIAT , FATA DE JUMATATE DE PRET PENTRU ACELASI ABONAMENT IN CAZUL IN CARE SERVICIILE LOR NE SUNT PUSE LA DISPOZITIE ! AM CONSTATAT CA ROMTELECOM A INVENTAT UN NOU SISTEM ECONOMIC DE A FACE BANI MULTI PE SEAMA FRAIERILOR SI OAMENILOR SIMPLII DE LA TARA IN SENSUL CA :
CLIENTUL TREBUIE SA PLATEASCA DUBLU DACA NU BENEFICIAZA DE SERVICIILE ROMTELECOM , INSA DACA BENEFICIAZA DE SERVICII , ATUNCI PLATESTE DOAR JUMATATE ! PREJUDICII ? CE PREJUDICII AM ADUS NOI CA NU BENEFICIEM DE SERVICIILE ROMTELECOM ? CRED CA NOI SUNTEM CEI PREJUDICIATI , DIN MOMENT CE NI SE PRETIND SUME DE BANI , PENTRU SERVICII DE CARE NU BENEFICIEM ! IAR PLATA ABONAMENTELOR NU LE-AM FACUT INTRUCAT , ROMTELECOM A INCALCAT CONTRACTUL SEMNAT INITIAL LA 4 EURO , SI PRIN MANIPULATII CARE INCALCA LEGEA COMERTULUI CARE II OBLIGA SA AFISEZE PRETUL ORICAROR SERVICII , INDUC IN EROARE PE CLIENTI ! SUNTEM FOARTE NEMULTUMITI SI MAI AVEM 9 PERSOANE IN ACEEASI SITUATIE PE CARE-I VOI NOMINALIZA DACA DORITI, LA FEL DE PACALITI SI INDIGNATI DE FAPTUL CA ROMTELECOM IN LOC SA-SI FACA PRIETENI SI ABONATI , PREFERA SA-I TRANSFORME PE ACESTIA IN CAPTIVI CU FORTA ! SI ASTA NUMAI CA SA VA SENSIBILIZAM SI SA VA DOVEDIM CERT CA AM FOST PACALITI IAR ROMTELECOM , PACALESTE , IN LOC SA OFERE SERVICII ! . IN VECI NU VOI MAI DORI SA AM DE A FACE CU ROMTELECOM ! COMPORTAMENTUL UNEI FIRME SERIOASE NU TREBUIE SA FIE , DE ASA NATURA , INCAT SA NE LASE GURA AMARA , SI SA NE PARA RAU CA AM AVUT DE-A FACE CU EA ! RUSINE SA LE FIE PENTRU ACESTE METODE FOLOSITE ! CU MULTUMIRI : GOG DORIN
DIN CLUJ NAPOCA : STR PETUNIEI NR. 7 SC. E AP. 60
TELEFON 0749 330 055
 contr 16544256 din data 19 mai 2009
   
Data adaugarii: 2010-07-21 02:08:52 |  Vizualizari: 1173 |  Solutionare reclamatie Solutionare reclamatie
Categoria: Cablu TV
 
Comments (2)add comment

dragu marin said:

0
reclamatie
sunt abonat la romtelecom printrun pachet special de 3 servicii tv internet telefon voce zero, printr un partener romtelecom -germanos din craiova. am apelat verbal la sediul romtelecom craiova la fosta cladire romtelecom cea veche .pentru a putea achizitiona un decodor hd si de atatea ori cand am discutat cu persoanele care deservesc publicul pentru diferite servicii romtelecom,mi s-a vorbit ironic ,ba ca nu au decodoare desi aveau pe stoc ,am verificat dupa aceea telefonic si aveau acel decodor, mi-au facut incurcaturi cu o factura pe care am achitat-o la ghiseu si dupa aceea figuram cu o plata restanta pe care nici acum nu am rezolvat-o si figurez iar cu o plata restanta. mentionez ca aceste persoane care deservesc publicul la sediul romtelecom -craiova sunt foarte respingatoare verbal,chiar dubioase in caracter,nefiind cooperante pt a discuta verbal, aproape toate persoanele, de la toate meselele unde au instalalate calculatoarele care tin evidenta abonatilor romtelecom.doresc sa se verifice aceasta situatie si sa se ia masurile care se impun.
 
decembrie 24, 2011
Votes: +0

andreiandreiutz said:

0
...
romtelecom o vrajeala ieftina am avut abonament cu ei de doi ani dupa ce a expirat contractul miau oprit televizoru plata era facuta si timp de sapte zile ma plimba la telca se rezolva in 72 de ore de unde au trecut 7 zile si nimic asa ca fratilor nu va abonati la ei ca luati teapa sunt o echipa de incompetenti si magari o televiziune de c***t care nu respecta clientul nu va abonati la ei sa nu patiti ca mine
 
decembrie 26, 2011
Votes: +0

Write comment
smaller | bigger

busy
RSS Feeds

Categorii reclamatii

Login


Forgot login?
No account yet? Register

Sondaj

Iti cunosti drepturile in calitate de consumator?

Membri online

Avem 415 vizitatori online

Statistici reclamatii

  • 4227 reclamatii
  • Astazi: 7
  • Saptamana in curs: 15
  • Luna in curs: 267