Joi, Aprilie 17, 2014

Cauta o reclamatie...

ReclamatieOnline.ro

GROUPAMA
0

   
Titlul reclamatiei: Contestare constat amiabil Groupama!
Numarul reclamatiei: #000440
Data incidentului: 2009-11-09
Autorul reclamatiei: ct78sby
Produs/Serviciu reclamat: RCA
   
Datele firmei reclamate  
Adresa: Constanta, , ,
Persoana reclamata: Groupama
Email:
Website:
   
   
Continutul reclamatiei:
Numele meu este Ganea Sebastian domiciliez in Constanta si as dori sa ma ajutati cu un raspuns la o situatie dificila in care ma aflu.
In dimieata zilei de 09.11.2009 mi-am gasit masina parcata pe strada unde locuiesc avariata grav pe partea stanga. M-am prezentat imediat la Sectia de Politie de care apartin unde am depus o plangere pentru identificarea faptasului. Acestia m-au anuntat pe data de 10.11.2009 ca l-au identificat pe autor care conducand un moped a intrat in masina mea. Ne-am intalnit cu respectivul si ne-am deplasat la sediul societati de asigurare Groupama (unde mopedul avea RCA)si am incheiat un constat amiabil unde dansul si-a recunoscut vina pentru accident spunand ca a calcat pe o piatra si de aceea s-a intamplat accidentul.
In data de 12.11.2009 am fost anuntat verbal de inspectorul de la societatea Groupama ca dosarul a fost solutionat si incadrat la culpa comuna cu despagubire 50% deoarece masina mea era parcata la mai putin de 25 de metri de o intersectie. Precizez ca masina mea era parcata pe str. Badea Cartan iar mopedul circula pe aceeasi strada prezenta intersectiei neavand nici o relevanta in producerea accidentului. Masina mea nu i-a stanjenit vizibilitatea, nu l-a obligat sa schimbe directia sau sa execute vreo manevra suplimentara.
In plus aceasta asa zisa intersectie este intre str. Badea Cartan si intrarea in spatele blocurilor ( totusi exista un semn de stop care reglementeaza circulatia). In orice caz nu exista un semn de parcare interzisa pe acesta strada ea fiind plina de masini parcate similar cu a mea. In orasul Constanta exista locuri de parcare marcate de Primarie, parcari cu plata care nu respecta aceasta regula.( enorm de multe) Cei de la asigurari refuza sa imi elibereze justificarea scrisa a deciziei lor. Am fost si la CSA unde am depus o plangere pentru acesta situatie. As dori sa stiu de la dumneavostra cum as putea sa rezolv aceasta situatie pentru a fi despagubit 100 %.
In speranta ca veti gasi timpul pentru un sfat pe care sa mi-l dati,


Cu respect,
Sebastian Ganea
   
Data adaugarii: 2009-11-14 21:40:29 |  Vizualizari: 508 |  Solutionare reclamatie Solutionare reclamatie
Categoria: Asigurari
 
Comments (2)add comment

Manta Ovidiu said:

0
...
Era mai bine sa nu fi completat constatul amiabil deoarece lucruriile s-au complicat cel mai bine este sa insistati la CSA doar ei va mai pot ajuta.
Pentru viitor faceti constatul amiabil doar daca.
1. daunele sunt mici
2. faptasul nu fuge de la locu accidentului
3. firma care despagubeste este serioasa
 
ianuarie 03, 2010
Votes: +0

florin manole said:

0
dezamagire


Salutare ma numesc Florin sunt din Buzau si am avut si eu un accident in municipiul Buzau pe 17-10-2011 am fost lovit de un alt autoturism ce nu a oprit la indicatorul oprire a venit o echipa de la brigada rutiera a intocmit proces verbal , au constatat cele intamplate . Cand mi- a dat asigrarea RCA de la firma de asigurare GROUPAMA S A , numai ca dl inspector de daune MUSA GHEORGHE de la sucursa...la Buzau in loc sa faca ce era de facut a tot incercat sa ma scoata pe mine vinovat cu dovezi clare de la Politie poces verbal , constare cu cercetare de catre sectia cercetari penale ,rezolutie de la Parchet . Si toate astea depuse la dosar ma tot rugam de dl MUSA GHEORGHE sa vina sa recontituie daunele auto , dupa ce am facut o multime de reclamatii a reusit sa vina , am primit si o instiintare cum ca SE SUPENDA plata pe motiv ca firma GROUPAMA SA are dreptul 3 luni maxim la o cercetare interna numai ca acolo este un paragraf care spune ,, are dreptul numai atunci cand nu au fost facute cercetari de catre organele publice,, au trecut si peste 3 luni si primesc o alta instiintare cum ca NU SE FACE PLATA ca persoana vinovata acum a depus o contestatie la PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIE , care a fost respinsa si toate documentele in favoarea mea si tot nu vor sa palateasca . Ce sa va mai spun , ca azi 28-02-2012 am fost iarasi la sediul GROUPAMA SA cu sediul in buzau si am descoperit ca din dosar lipsesc documentele ce au fost depuse la secretatiat cu nr. de inregistrare de mine, si in secunda urmatore inspectorul de daune dl MUSA GHEORGHE are ,, sclipire ,, si aduce documentele scoase din sertar motivanand ca erau puse in dosarul al doilea , adica cel casco al persoanei vinovate , pe motiv ca nu a stiut de cine au fost aduse . aberatie din moment ce in documente era relatat SUBSEMANTUL Manole Florin era clar ca trebuia in dosarul RCA . Iar cu alo Groupama , te ,,plimba,, de la un telefon la altul si nu intelegi nimic nu stiu ce sa spuna despre dosar .Asa ca GROUPAMA S A ……….
Vezi mai mult
 
martie 12, 2012
Votes: +1

Write comment
smaller | bigger

busy
RSS Feeds

Categorii reclamatii

Login


Forgot login?
No account yet? Register

Sondaj

Iti cunosti drepturile in calitate de consumator?

Membri online

Avem 251 vizitatori şi 2 membri online

Statistici reclamatii

  • 4212 reclamatii
  • Astazi: 5
  • Saptamana in curs: 21
  • Luna in curs: 252