Metoda subțire, Cromatografie pe strat subțire


pierdere în greutate bandă de burtă cea mai sanatoasa dieta de slabire

Adresa de e-mail a destinatarului X Metoda moderna de investigare, noninvaziva, pilula endoscopica este folosita din anul si in Romania pentru investigarea intestinului subtire, care pana acum putea fi cercetat mai mult prin metode radiologice. Este metoda subțire faptul ca incidenta bolilor intestinului subtire este semnificativa si vizeaza toate categoriile de varsta. Endoscopul sau o alta metoda nu pot traversa intreaga lungime a intestinului subtire. Pilula endoscopica parcurge toata lungimea intestinului in 4 ore.

sânii omului își pierd greutatea companiile de pierdere în greutate comercializată public

Partea metoda subțire a tubului digestiv esofag, stomac, duoden si colonul intestinul gros pot fi vizualizate foarte bine cu endoscopul, dar intestinul subtire este foarte lung si rasucit. De aceea, este mai bine investigat cu aceasta pilula care ofera imagini de foarte buna calitate in comparatie cu cele ale endoscopului. Pastila electronica este compusa din capsula propriu-zisa, pe care o inghite bolnavul, un sistem de recoltare a datelor si un soft de redare a imaginilor eliminandu-se in acest fel erorile medicale.

စိတ်ထိခိုက်သော်လည်း။ ၅ မိနစ်တရား။ အရှင်သုစိတ္တ (မော်ကျွန်း) ဆရာတော်။

Detalii tehnice Capsula are 27 de milimetri in lungime si 11 milimetri in diametru, cantareste 3,4 grame si e prevazuta cu leduri, o lentila care mareste imaginea de 1,8 ori, un procesor care transforma imaginea in unde de radiofrecventa, doua baterii care alimenteaza tot sistemul si antena care transmite undele de radiofrecventa.

A doua componenta e constituita din niste senzori speciali care se fixeaza pe abdomenul bolnavului si preiau aceste unde de radiofrecventa, tranformate ulterior in imagini. Cand este recomandata capsula endoscopica?

Videocapsula endoscopica Metoda subțire a corpului Ecoendoscopie EUS Videocapsula endoscopica reprezinta o metoda performanta si relativ noua de explorare endoscopica a tubului digestiv, introducerea sa intre metodele de diagnostic in patologia digestiva fiind un mare progres al medicinei inceputului secolului XXI.

Capsula endoscopica este recomandata in urmatoaretle situatii: in anemii din cauze necunoscute, atunci cand bolnavul a pierdut sange sau are hemoragii puternice; in cazul bolilor cu localizare in intestinul subtire; in sindroamele de malabsorbtie; in sindroamele de puricoza congenitale; intr-o serie de suferinte cu dureri abdominale a caror cauza nu este cunoscuta diaree cronica, boala Crohn etc.

Avantajele pilulei endoscopice Capsula endoscopica nu produce disconfort asa cum se intampla de exemplu in cazul folosirii tubului endoscopic.

sfaturi pentru pierderea buricului slimming logo design

Bolnavul trebuie doar sa inghita pilula ca pe un medicament, cu putina apa. Capsula transmite imagini in timp ce traverseaza tubul digestiv, dupa care se elimina pe cale naturala din organism.

cum poate pierde grăsimea buricului în urdu cea mai bună tehnologie pentru pierderea în greutate

Pacientul isi poate continua activitatile zilnice pe parcursul examinarii fara nicio problema, traversarea capsulei prin corp neprovocandu-i vreun disconfort. Lucia Comanescu Nota pentru articolul «Pilula endoscopica, metoda moderna de investigare a intestinului subtire»

  • Pagina principala Combaterea supraponderalității și obezității: metoda SLENDER ® Pierderea în greutate este ușoară, stabilizându-l mult mai dificil, toți pacienții care, la un moment dat în viața lor, au avut de-a face cu această problemă pentru o cauză medicală sau cosmetică știu asta bine
  • Metoda clasica, conventionala, se face in continuarea examenului gastric si duodenal.
  • Cromatografie pe strat subțire - Wikipedia
  • Deveniți subțire cu metoda Montignac - diete în comparație.
  • Deveniți subțire cu metoda Montignac - diete în comparație