Artichoke slimming


arzatoare de grăsime numai cuponul atp

Denumire produs : Fiole pentru mezoterapie Artichoke Anghinare Indicații: Celulită în toate stadiile de evoluție Depozite adipoase localizate Liposculptare Descriere produs: Artichoke anghinare face parte din linia Basic Simildiet, formulată cu puține ingrediente, în concentrație mare, pentru ca specialistul în cosmetică să pregătească un amestec potrivit și potent pentru fiecare client în parte.

Fiolele sunt create pentru a penetra straturile superficiale ale pielii prin metode de dermoporație, depresoterapie, vacuum, electroterapie, iontoforeză și alte tehnici specifice esteticii.

pierderea de grăsime constipație

Frunzele de Cynara Scolymus, anghinarea, sunt o alegere clasică, utilizată de decenii pentru reducerea depozitelor adipoase. Atât aplicate local, cât și cu administrare cutanată sub formă de soluție, au efect antioxidant și de stimulare a metabolismului. Ca și tratament anticelulitic, anghinarea are proprietăți diuretice și detoxifiante, mobilizând acizii grași din celulele adipoase și stimulând drenajul limatic.

im 42 și trebuie să piardă în greutate

Aplicațiile artichoke slimming cu extract de anghinare vor artichoke slimming celulita, îmbunătățesc textura pielii și reduc volumul local. Utilizare: Protocolul recomandat de către producător, pentru majoritatea persoanelor, este: - O ședință săptămânală, în primele săptămâni - O ședință la 15 zile, timp de luni - Ședințe lunare de întreținere Ingrediente: Extract de frunze de Cynara scolymus anghinare.

Format: cutie cu 20 de fiole a câte 2 ml.

Why You Should Be Eating Artichoke Hearts

Țara de proveniență: Spania.