Duminică, Aprilie 20, 2014

Cauta o reclamatie...

ReclamatieOnline.ro

sc carpatica asig sa
0

   
Titlul reclamatiei: nesolutionare despagubire RCA
Numarul reclamatiei: #000207
Data incidentului: 2009-05-15
Autorul reclamatiei: arsenemarian
Produs/Serviciu reclamat: polita RCA
   
Datele firmei reclamate  
Adresa: bulevardul iuliu maniu, nr. 65, Bucuresti, Bucuresti,
Persoana reclamata: sc carpatica asig sa
Email:
Website:
   
   
Continutul reclamatiei:
Subsemnatul MÜLLER THEODOR, cetatean german, domiciliat in Leverkusen, Theodor-Heuss-Ring 78, cu actul de identitate nr. 5249837716 va aduc la cunostinta urmatoarele:
In data de 15.05.2009 la orele 19.00, pe soseaua de centura a Bucurestiului in dreptul localitatii Cernica pe podul Caldarusa, autoturismul personal marca Mercedes 300TD cu nr. de inmatriculare LEV-AN-370, care era condus de Arsene Marian, a fost lovit din spate in mers de autoturismul marca Citroen Combi cu nr. de inmatriculare B-23-VTU condus de Trica Viorel si a fost proiectat in auto marca Peugeot 4007, jeep, culoare argintie, cu nr. de inmatriculare de BR, care a parasit locul accidentului.
Constatarea a fost facuta de Politia din loc. Cernica unde se gasesc copii dupa permisele de conducere, asigurari, procesele verbale, schita accidentului, certificatele de inmatriculare, chitanta alcooltest si procesul verbal de sanctionare a conducatorului auto Citroen – Trica Viorel.
Autoturismul a suferit urmatoarele avarii: semnalizare spate stanga si dreapta, haion spate, masca fata, faruri fata stanga si dreapta, capota infundata, ventilatorul de la aerul conditionat, radiator infundat, bara fata.
A doua zi m-am prezentat la CARPATICA ASIG SA din Bucuresti si inspectorul de asigurari (Calistru Dan) a facut constatartile si a intocmit un dosar care, dupa spusele dumnealui, a fost trimis la SC CARPATICA ASIG SA Sibiu. In data de 10.05.2009, dupa numeroase interventii telefonice mi-a comunicat verbal ca ”dosarul a fost respins deoarece din declaratiile si fotografiile din dosar rezulta ca avariile autoturismului s-au produs in alte imprejurari”
Pana in prezent (06.08.2009) nu am primit nici un raspuns de la societatea de asigurari, cu toate ca am trimis adrese prin posta, fax si posta electronica. La telefon raspund foarte rar si te timit de la Sibiu la Bucuresti si invers.
Nu doreste nimeni sa verifice macar pe internet cate personae se afla in aceiasi situatie cu mine. Cum este posibil ca o societate cu atatea reclamatii sa mai poata functiona? Cine se ocupa de protectia cetateanului, chiar si European care a facut imprudenta sa viziteze o tara membra UE numita Romania ? Au trecut 3 luni si nu am reusit sa duc masina in Germania si nu am primit nici un raspuns de la asigurator SC Carpatica Asig SA. Masina se afla in Bucuresti intr-o parcare cu plata si in aceasta luna expira verificarea tehnica, iar in Germania daca nu este efetuata verificare autoturismul este scos din circulatie. Prin aceasta petitie consider ca am epuizat toate mijloacele amiabile de a solutiona aceasta situatie si imi rezerv dreptul de a actiona in instanta statul Roman pentru prejudicial creat.
va multumesc!
   
Data adaugarii: 2009-08-06 21:40:57 |  Vizualizari: 526 |  Solutionare reclamatie Solutionare reclamatie
Categoria: Asigurari
 
Comments (6)add comment

liviu a said:

0
suceava la fel
Calvarul cu carpaticaasig il am si eu la Suceava. din 15.05.2009 nu s-a terminat. Ca bonus pe mine m-au amenintat ca ma dau in judecata ca ii defaimez daca ii reclam undeva.
 
august 08, 2009
Votes: +1

muller said:

0
nesimtire
cata lume trebuie sa se mai planga de aceasta societate de asigurari ca sa se sesizete institutiile in drept?
cata influenta are aceasta s.c. de nimeni nu i-a masuri?
 
septembrie 06, 2009
Votes: +0

CHIRILA GEORGE said:

0
DRAGI SOFERI
Va rog sa nu mai faceti asigurari la carpatica.NU DAU BANII PENTRU RCA.
Am aceasi problema cu un dosar de daune , dupa ce ca nu primesc banii pentru reparatii mai sunt facut si mincinos impreuna cu soferul vinovat .
Pentru cetatenii romani banuesc ca nu mai sunt sanse de a se face ceva ( CSA sau instanta judecatoreasca ) dar pentru cei straini mai exista SOLVIT , doar ei sa mai rezolve ceva .
 
noiembrie 02, 2009
Votes: +0

Adrian11 said:

0
...
Eu cred ca daca imi pun un sticker pe masina cu "atentie ... am asigurare la Curvatica" nu o sa mai imi stea absolut nimeni in cale.
 
mai 05, 2010
Votes: +0

victor craiova said:

0
Craiova idem
Sunt de o nesimtire iesita din comun acesti Carpatica. Au considerat ca suntem ambii soferi vinovati si nu dau mai nimic despagubire. Faceti asigurari la oricare alta firma.
 
aprilie 07, 2011
Votes: +0

Tara nimanui said:

0
...
Euroins e in aceiasi oala. M-am saturat de tara asta de c***t in care hotia si bataia de joc sunt la loc de cinste...
 
decembrie 24, 2011
Votes: +0

Write comment
smaller | bigger

busy
RSS Feeds

Categorii reclamatii

Login


Forgot login?
No account yet? Register

Sondaj

Iti cunosti drepturile in calitate de consumator?

Membri online

Avem 227 vizitatori şi 2 membri online

Statistici reclamatii

  • 4213 reclamatii
  • Astazi: 0
  • Saptamana in curs: 0
  • Luna in curs: 253